Reisgids voor kinderen: Jippie naar Engeland, Wales en Schotland

kaft_jippie_n_engeland_sIn mei j.l. (2015) is er een nieuwe Reisgids in de Jippie serie uitgekomen en wel Jippie naar Engeland, Wales en Schotland. Een ontzettend leuk en leerzaam boekje waarmee uw kinderen vanaf 8 jaar zich de hele vakantie en ervoor en erna zullen vermaken.

Wat is er nu leuker dan:

  1. allerlei dingen in de taal te kunnen zeggen, die de kinderen daar spreken en zo heel gemakkelijk vriendjes te maken?
  2. heel veel dingetjes te weten over het land?
  3. voor je op vakantie gaat al te kunnen kijken wat je er  allemaal kunt zien en doen?

Naast deJippie Reporter  Jippie reisgidsen is er ook de  Jippie vakantie Reporter met spelletjes en raadsels en bladzijden waar je een vakantieverslag kunt maken, je dagboek bij kunt houden en nog veel meer.

Je kunt de Jippie reisgidsen gewoon in de boekenwinkels kopen, maar ook online bestellen.

Rugzakje Jippie is ook al op reis geweest in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en heeft ook daar heel veel verhalen verzameld en leuke ‘weetjes’ gevonden.

Voor alle tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Engeland, Wales en Schotland hebben de schrijfsters gebruikt gemaakt van de gespecialiseerde kennis  van TravellingWELL.nl over deze landen en die van een aantal Britten met wie wij samenwerken. Wij hebben als dank een aantal exemplaren gekregen en u krijgt er 1 van ons als u een reis boekt voor uw gezin en we doen er ook nog een Jippie vakantie Reporter bij.

Kijk voor meer informatie over Jippie op het Jippie op reis blog.

Regelt u uw vakantie liever zelf,  dan is een  Jippie naar Engeland, Wales en Schotland  echt onmisbaar en uw kind(eren) zal/zullen er ontzettend blij mee zijn!

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Reizen naar Engeland met kinderen, Reizen naar Schotland met kinderen, Reizen naar Wales met kinderen, Tips en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.