TravellingWell.nl

De Groot-Brittannië specialist in reizen TravellingWELL.nl verzorgt reizen voor individuele reizigers, die lekker op eigen gelegenheid op pad willen maar wel met de zekerheid dat alles goed geregeld is en zij zelf goed voorbereid zijn.

Wij hebben daarom de TravellingWELL.nl Reisgids in het leven geroepen: een boekwerkje met alle informatie die u nodig hebt om volop te kunnen genieten van uw reis/vakantie in het door u gekozen gebied. Mooie routes naar allerlei bezienswaardigheden, uitgeschreven wandelingen of fietstochten, openingstijden en entreeprijzen van de bezienswaardigheden maar ook wat er te   zien is. U hoeft alleen maar te kiezen welke programma voorstellen u het meest aanspreken en kunt daarna op pad.

Voor de reis kunt kiezen uit de overtocht per boot, een vlucht of het openbaar vervoer.

Voor diegenen die ook de accommodatie willen boeken hebben we allerlei mogelijkheden:  hotels, Inns, B&B’s, Great Scenic Rail Journeysvakantiewoningen, hostels, caravans of trekkershutjes op kleine vakantieparkjes op het vaste land of een van de eilanden.

Naast de ‘gewone’  reizen, kunnen wij u ook cruises, wandel- Caledonian Discovery (1) verkleindof fietsvakanties met bagagetransport, een reis per VW camper of een Classic Car en reizen met het openbaar vervoer aanbieden.

Bent u opSamen met de Piper klein zoek naar een prachtige locatie voor uw huwelijksvoltrekking of wilt u uw geliefde op een mooie plek ten huwelijk vragen? Wij helpen u de mooiste plek te vinden.

Voor 2016 staat de prachtige reis ‘De Highlands of Scotland en Isle of Skye’  voor een kleine groep van 6 en max. 7 personen op het programma, waar u individueel op in kunt schrijven. Vertrek 12 juni 2016 en er kunnen nog 2 evt. 3 personen inschrijven.

Glenfinnan panorama verkleind

2 reacties op TravellingWell.nl

  1. Vital lambert zegt:

    Beste,
    wij (een gezin van 4 waaronder 2 dochters van 21 en 18) hebben embryonale plannen om volgend jaar juli een eerste maal naar Schotland te reizen. Mij lijkt een begeleiding bij de planning wel aangewezen. Uw reisverslagen hebben me kunnen bekoren.
    Kan u misschien even toelichten hoe een mogelijk verdere samenwerking zou verlopen?
    Alvast bedankt, Vital

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.