TravellingWELL.nl is gestopt, maar Tina Somberg-Buiks niet!

Het had eigenlijk twee jaar geleden al plaats zullen vinden, maar nu was het dan echt zo ver. Op 1 jan. 2023 heb ik alle reisbureauactiviteiten wat TravellingWELL.nl betreft stopgezet om te gaan genieten van mijn pensioen.

Zij gaan mijn hulp inroepen als hun (potentiële) klanten en u als mijn klanten of abonnees van de TravellingWELL.nl Nieuwsbrief naar Schotland willen en graag wat meer ondersteuning willen ontvangen, gebruik willen maken van zeer kleinschalige accommodatieadressen, zich tijdens een Celtic Handfasting Ceremony aan elkaar willen verbinden, een wandelvakantie en/of fietsvakantie in Schotland willen boeken, beide met bagagevervoer etc. etc.) of een zeer uitvoerige Travelling WELL Reisgids (heette tot nu TravellingWELL.nl Reisgids) willen laten samenstellen.

Maar ………. omdat ik eigenlijk niet helemaal wil stoppen met alles en mijn uitgebreide kennis over Schotland niet verloren wil laten gaan, hebben reisorganisatie House of Britain, die reizen naar Engeland, Wales, Ierland en Schotland verzorgt en ik als eigenaar van TravellingWELL.nl de handen ineen geslagen.

Wilt u op de hoogte blijven hoe de samenwerking er uit gaat zien en wat het aanbod aan reizen in 2023 is? Ga dan naar House of Britain en schrijf u in op de House of Britain Nieuwsbrief. U ontvangt dan vanaf dat moment de House of Britain Nieuwsbrief.

U kunt voor het aanvragen van een offerte van een reis naar Schotland gewoon contact per mail met hen opnemen of hen bellen: 0118-440444 van ma t/m vrij tijdens kantooruren.Wilt u graag dat ik erbij betrokken wordt dan kunt u dat aangeven. Ik verzorg dan het onderdeel, de activiteit waar u in geïnteresseerd bent of stel de hele reis samen, maar de boeking en betaling gaat gewoon via House of Britain.

Wij hebben er allemaal heel veel zin in, omdat wij u nu nog beter kunnen helpen met uw reis in Schotland en dat is natuurlijk het doel waar wij naar streven!!

Tina van TravellingWELL.nl en Het team van House of Britain: Kevin, Marlou, Silvia, Dunja, Melanie, Kathleen en Linda.


Lieve lieve klanten: Duizend maal dank voor jullie vertrouwen in TravellingWELL.nlZonder jullie had TravellingWELL.nl zich niet hebben kunnen ontwikkelen tot een succesvolle reisorganisatie en zou het mij ook niet gelukt zijn om zo velen onder u te ‘besmetten’ met het Schotlandvirus, dat nooit meer overgaat.
Gelukkig is dat virus volkomen onschuldig, is Schotland heel groot en kost het je jaren en jaren om al die schitterende plekken, de roerige geschiedenis, de heerlijke activiteiten en de whisky te ontdekken en last but not least de geweldig gastvrije Schotten beter te leren kennen.

Ik wens iedereen nog heel veel jaren vol heerlijke reiservaringen in het schitterende Schotland en ik zal u daar samen met het House of Britain Team graag mee blijven helpen!

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.