Op zoek naar een Kerstcadeau voor uw geliefde, die gek is van Schotland?

@WebsterBalloonFlights

Geef hem/ haar dan een vlucht in een luchtballon in Schotland. Een beetje prijzig, maar het is dan ook een onvergetelijke belevenis.

Bij aankomst op de startplek in Perth of Kinross (in de nabije toekomst ook in Glasgow en Edinburgh), wordt u welkom geheten door de piloot, krijgt uitleg en u mag ook helpen bij de voorbereidingen. Dan stapt u in het mandje en off you go!

De vlucht duurt ong. 1 uur , waarin u volop kunt genieten van het schitterende uitzicht. Er worden ook foto’s gemaakt, die binnen 2 weken naar uw huisadres gestuurd worden.

@WebsterBalloonFlights

Als jullie weer met de benen op de grond staan, heffen jullie het glas met champagne op een succesvolle vlucht, ontvangen een certificaat en nadat alles weer ingepakt is, worden jullie teruggebracht naar de startplek. Het maximale aantal deelnemers is 4.

Voor de romantische zielen: u kunt hem/haar natuurlijk ook in de lucht ten huwelijk vragen.

@https://tenor.com/

Naast de standaard foto’s , kan er ook afgesproken worden, dat er op het moment dat u het aanzoek doet, een foto gemaakt wordt als herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis. Hoe romantisch wilt u het hebben? Tijdens deze vlucht wilt u natuurlijk het liefst met zijn tweeën in de ballon zitten en dat kan geregeld worden.

Prijs p.p. incl. de foto van hét moment en slechts 2 pers. in de mand: £175.00

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond verhalen, Activiteiten in Schotland, Bijzondere plekken, Reizen Schotland, Schotland, Tips en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.