Jubileumreis The Beatles op 25 augustus a.s.

Vele muziek liefhebbers zijn natuurlijk al eens naar Liverpool getrokken om de  magische sfeer van The Beatles stad op te snuiven

In augustus is het 50 jaar geleden dat The Fabulous Four voor het eerst in de welbekende samenstelling optraden en hun eerste single Love me do uitbrachten en dat wordt  groots gevierd.

TravellingWELL.nl vond dat er ook een groep Nederlanders aanwezig zou moeten zijn en legde een voorstel voor een exclusieve lezersreis met reisleiding van TravellingWELL.nl  in de week bij de hoofdredactie van  Het Dagblad van  het Noorden en de Leeuwarder Courant.

Het idee werd zeer positief ontvangen en de groepsreis  “She loves you yeah yeah yeah” naar Liverpool is niet meer slechts een gedachtenspinsel maar werkelijkheid!

We kunnen deze ‘ droomreis’   aanbieden aan  max. 30 reizigers, die heel snel reageren op de advertenties  in genoemde kranten van donderdag 14 juni a.s.

  • We bezoeken The Beatles Convention waar interviews plaatsvinden, video’s gedraaid worden, optredens zijn en Beatles memorabilia verkocht worden.
  • We gaan naar The Cavern Club.
  • We zijn bij het 50th Anniversary Concert in The Adelphi.
  • Aansluitend wonen we The Finale Concert mee ’s nachts.
  • We swingen mee op de muziek tijdens het  Mathew Street Music Festival gedurende 2 dagen.
  • Afsluitend gaan we naar het nieuwste museum in Liverpool, waar nog meer Beatles informatie te zien en te horen is.

En de echte diehards, die er niet genoeg van kunnen krijgen, kunnen ook nog de Magical Mystery Tour maken, The Beatles  Story en de geboortehuizen van John Lennon en Paul McCartney bezoeken.

De terugreis in de bus en op de boot is waarschijnlijk heel wat rustiger dan de heenreis, omdat iedereen  dan in alle stilte na wil genieten van alles wat hem/haar de afgelopen dagen is overkomen op Beatles gebied!

Echte Beatles fans: houd beide kranten donderdag in de gaten en boek meteen als u deze buitenkans niet aan uw neus voorbij wil laten gaan.

Vist u achter het net? Niet getreurd, we gaan nogmaals naar ‘het Liverpool van The Beatles’  op 5 oktober met weer max. 30 deelnemers. Het is dan wel geen jubileum feestweek, maar Liverpool blijft gewoon stad van The Beatles en ook dan kunnen alle  Beatles attracties uitgebreid bezocht worden.

Klik voor de uitgebreide programma’s op She loves you yeah yeah yeah en Het Liverpool van The Beatles.

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwe reizen in het aanbod en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.