2 augustus 2021 : D-Day!!

We mogen m.i.v. 2 augustus a.s. weer naar de UK reizen, dus kom maar op met uw verzoeken voor een reisje naar Schotland.

De accommodatie adressen zitten te springen om gasten en vooral buitenlandse gasten, want dat maakt het runnen van een B&B, Guest House of vakantiewoning/caravan zo leuk. Je ontmoet mensen uit allerlei verschillende landen en leert omgaan met andere gewoontes en een andere cultuur. En dat hebben zij allemaal ontzettend gemist!

U kunt natuurlijk ook nog even afwachten en in de herfst (prachtig!) of met Kerst/Oud en Nieuw naar Schotland gaan.

Hebt u uw 2 vaccinaties gehad, dan neemt u de uitslagen geprint mee, en voor de zekerheid ook de QR codes op uw mobiel, u vult het passenger locator form on line in en print de QR code , die u na het invullen per mail ontvangt, u laat u max. 72 uur voor vertrek testen (via ons kunt u bij de VvKR korting krijgen voor uw PCR test ) en in Schotland moet u op de tweede dag na aankomst ook een PCR test doen. Deze test vraagt u online aan, betaalt u ook meteen en de tests worden dan naar het door u opgegeven adres in Schotland gestuurd.

Schotland is op niveau 0, wat betekent dat er eigenlijk geen beperkingen meer zijn. (vergelijkbaar met Nederland). Gebruik je gezonde verstand, houd afstand en voel je je niet lekker blijf binnen en laat je testen.

Helaas moet je voor je terug reist naar Nederland weer een test doen en in Nederland in huisquarantaine. Jammer jammer, dat maakt het wel erg ingewikkeld en duur!

@De Stentor

Bij bezienswaardigheden moet je je bezoek van te voren on line boeken, zodat er niet te veel mensen dicht bij elkaar zijn. Pubs, restaurants, bioscopen, schouwburgen, winkels zijn gewoon open. Soms moet je wel mondkapjes dragen.

Kunt u toch niet langer wachten? Neem contact op en we proberen nog een prachtige reis naar Schotland voor u samen te stellen.

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in "Schone' reizen naar Schotland bij TravellingWELL.nl, Reizen Schotland en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.