Wandeling langs distilleerderijen in Dufftown met gids

Nu eens niet alleen de beroemde distilleries maar ook bezoeken aan de plekken van al gesloten distilleries waar u normaliter niet komt, maar nu wel met een ‘local’ !

Het is een ontspannen wandeling van ong. 6 km., die tussen 3.5 en 4.5 duurt, afhankelijk van welke wandeling u kiest. U hoort de geschiedenis van nog werkende en gesloten bedrijven en proeft heerlijke slokjes whisky, waaronder een paar hele bijzondere. En de moeder van Michelle, de vrl. helft van de eigenaars, bakt ontzettend lekker shortbread!

Copyright: Speyside Tours Dufftown

De opties:

  1. Dufftown Distilleries Walk: u bezoekt de plekken van alle 9 distilleries in Dufftown. Krijgt een slokje bij iedere (voormalige) distillery. Hij duurt 3.5 uur en de prijs is £38.00
  2. Whisky & Chocolate Dufftown Distilleries Walk: tijdens de wandeling proeft u 8 slokjes whisky en 8 chocolaatjes van wereldberoemde chocolatier Iain Burnett.
  3. Connoisseurs Distilleries Walk & Local Food Pairings: Ook nu komt u op de plekken van de 9 distilleries, van iedere distillery een slokje, maar ook nog wat extra slokjes van andere distilleries. U krijgt er heerlijk lokale hapjes bij. Hij duurt 4.5 uur en kost £58.00

En welke optie u ook kiest, u kunt er een whisky diner van 3 gangen bijboeken om uw dag af te sluiten. Bij iedere gang krijgt u een glaasje whisky. Prijs: £48.00

Copyright: Speyside Tours Dufftown

Deze activiteiten worden door Speyside Tours georganiseerd. U kunt zelf checken of er ruimte is, maar als u uw Schotland reis bij TravellingWELL.nl boekt, kunnen wij het ook voor u doen als u dat liever hebt.

Checken: http://www.speysidetours.co.uk/booking.php en dan kunt u een mailtje sturen naar:  info@speysidetours.co.uk

Copyright: Speyside Tours Dufftown

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Reizen Schotland, Schotland, Tips, Whiskyreizen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.