Outlander reisje met max. 6 personen en 2 gidsen

Wilt u zich lekker laten vervoeren en tegelijkertijd heel veel horen over de Schotse geschiedenis en de Outlander boeken van Diana Gibaldon en de tv serie, die in Nederland bij Ziggo nu in seizoen 4 zit?

Dan zijn Andrew en Diane Nicholson, die zich hier helemaal in gespecialiseerd hebben de juiste personen voor u. Ik ontmoette hen vorig jaar op Visit Scotland Expo in Glasgow, waar ze voor het eerst met een standje stonden. We raakten aan de praat en omdat ik zelf ook best wel gek op Outlander ben en alle boeken gelezen heb, werd ik helemaal enthousiast over de reisjes die zij aanbieden.

Het gaat van een 1 daagse reis in de ruime omgeving van Inverness, tot 2 en 3 daagse reisjes ook vanuit Inverness en de ultieme reis is natuurlijk de 7 daagse reis, waarin je door heel Schotland trekt en ook Over the Sea  naar Skye gaat  (eerlijk gezegd gewoon over de brug, maar ja die gaat ook over de zee nietwaar?). Hier is het prachtige lied van de serie nog eens.

Er zijn 1 en 7 daagse reizen op vaste data waarop je in kunt schrijven (max. 6 personen) en je kunt de 1, 2, 3 en 7 daagse reisjes ook als privé reisje boeken vanaf 1 persoon t/m 6 personen.

Kijk op Outlander: the Past Times Experience wat u allemaal ziet op de diverse reizen.

En wilt u toch liever op eigen gelegenheid in uw eigen auto/motor, dan hebben we daar ook genoeg ideeën over.  U kunt een paar dagen inpassen in een ‘gewone’ Schotlandreis maar we kunnen ook een volledige Outlander reis voor u samenstellen met het door u gewenste aantal dagen en de bezienswaardigheden, die u in ieder geval wilt bezoeken.  Kijk op Themareis: Ontdek het Schotland van Outlander

Neem gerust contact op met ons met al uw Outlander reiswensen.

Foto’s  1, 2 en 4 zijn van @outlanderpastlives.com

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Bijzondere plekken, groepsreis Schotland, Nieuwe reizen in het aanbod, Outlander reizen in Schotland, Reizen Schotland en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.