TravellingWELL.nl verheft u tot de adelstand als u op de vakantiebeurs een Schotland reis boekt

vakantiebeursNet als de afgelopen jaren staan we ook in 2017 weer op de Vakantiebeurs in Utrecht van woensdag 11 t/m zondag 15 januari en wel op het Groot-Brittannië eiland in hal 11, stand D012.

We zullen u graag meer vertellen over een vakantie in Groot-Brittannië en over Schotland in het bijzonder.

In dit artikel laten wij u voor de verandering Schotland eens zien door de ogen van onze klanten, die allereerst verliefd werden op dit heerlijke gebied en ons  vervolgens prachtige foto’s stuurden.

@deKrijger

Highland Games @deKrijger

Onze reizen bieden enorm veel variatie, brengen u op de toeristische, maar zeker ook op de vaak veel mooiere en in ieder geval rustigere plekjes, we weten overal mooie wandelingen, die we beschrijven, wijzen u op festivals en Highland Games, onze accommodatieadressen zijn kleinschalig en de eigenaren zullen u graag nog meer informatie geven dan u van ons al krijgt. Helemaal nieuw in ons aanbod is: de North Coast 500 door het uiterste noorden van Schotland en de kans om een dagje naar Orkney te gaan en de Outlander Reis voor diegenen, die verzot op de serie zijn en alles in het echt willen zien.

Een zandstrand tijdens de North Coast 500 route @JRijnders

Hebt u geen auto of wilt u eens ervaren hoe het is om Schotland met het OV te bezoeken? We hebben 3 prachtige reizen samengesteld waarin u gebruik maakt van de trein, bus en veerboot.

De tuinen van Brodick Castle op Arran @SFriso

 

Gaat u met kinderen op vakantie dan zijn kleine vakantieparken of  SYHA hostels heel geschikt, omdat u dan veel meer vrijheid hebt om uw eigen gang te gaan  en er zijn ook altijd andere kinderen om mee te spelen. En wilt u toch liever helemaal op u zelf, dan hebben we vakantiewoningen van particuliere eigenaren als goed alternatief.

Neptune Staircase bij Fort William @AteRiele

We hebben ook allerlei prachtige plekken en activiteiten op onze website staan, die de kinderen prachtig zullen vinden, maar ook gewaardeerd zullen worden door u als ouder. Of wat dacht u van een reis door noord Engeland en Schotland om allerlei Harry Potter plekken te bezoeken?

Met een bootje Smoo Cave in @FLinssen

In de afgelopen maanden hebben we erg veel tijd besteed aan het vinden van accommodatie waar uw viervoeter ook welkom is en we kunnen u melden, dat er behoorlijk veel mogelijkheden zijn. Kijk op accommodatie waar uw hond ook welkom is.

Gelukkige Fonzie die mee naar Schotland mocht @Zeeuw

Wij stellen niet alleen zelf heel veel reizen samen,  maar werken ook met kleine gespecialiseerde bedrijven, die net als wij hun klanten echt van dienst willen zijn en alles in het werk stellen om hen een reis te bezorgen, die hen nog lang zal heugen.

Hertje betrapt! @vanDijk

Om er een paar in de spotlight te zetten:

Isle of Mull @JMackoet

En we hebben een verrassing voor u: om aan iedereen duidelijk te maken, dat Schotland vanaf nu op de eerste plaats staat wat onze bestemmingen betreft, verheffen wij diegenen, die tijdens de beurs of in ieder geval voor eind januari een reis naar Schotland boeken met min. 10 nachten, tot de adelstand en u ontvangt de ceremoniële titel van: Laird, Lord of Lady of Glencoe en bent vanaf dat moment de eigenaar van een vierkante voet grond in het natuurgebied in Lochaber in the Highlands.

Uw vierkante voet land op het Highland Nature Reserve Lochaber

 

Nog niet helemaal zeker of een kleine maar wel zeer gespecialiseerde reisorganisatie als TravellingWELL.nl ook aan uw wensen kan voldoen? Bekijk onze  zeer uitgebreide website en kom bij ons langs met al uw vragen, wensen en opmerkingen.

We zullen u graag informeren over de mogelijkheden en alles in het werk stellen om een reis voor u samen te stellen, die precies bij alle wensen past.  En hebben we toch nog net niet waar u naar op zoek bent, dan zoeken we het voor u.

Wij gaan met vertrouwen deze uitdaging aan. Pakt u de handschoen op?

Tot ziens op de Vakantiebeurs en lukt dat niet dan zijn we altijd bereikbaar via info@travellingwell.nl  en via  0546820459 (behalve tijdens de Vakantiebeurs)

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond verhalen, Bijzondere plekken, Festivals Schotland, Gin Trail en Whisky in Schotland, groepsreis Schotland, Groepsreizen Schotland, Reis nieuws, Reizen naar Schotland met het openbaar vervoer, Reizen naar Schotland met hostels, Reizen naar Schotland met kinderen, Reizen Schotland, Schotland, Schotland cruises, Schotland in een VW Camper, Schotlandreizen met het openbaar vervoer, Vakantiebeurs 2017, Wandelreizen in Schotland met bagagevervoer, Whisky reis Schotland, Whisky reizen Schotland, Whiskyreizen en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.