Downton Abbey fans: het kasteel is eind maart en begin april 2016 ook open

DowntonAbbey panoramaVoor alle Downton Abbey fans is er in het voorjaar nog gelegenheid om Highclere Castle te bezoeken. Naast de normale opening in de zomer tussen half juli en half september, is het nl. ook regelmatig een paar dagen open.

Dit voorjaar iHighclere Castles dat eind maart, begin april, eind april, begin mei en eind mei en voor sommige periodes zijn er nog wat kaartjes voor 22.00 Britse pond p.p. Alleen voor eind maart en begin april zijn er nog kaartjes.

Wilt u niet in de zomer, dan kunt u Highclere Castle dus ook nog  op 30, 31 maart en 5, 6, 7 april bezoeken.

Carnarvon ArmsKijk bij onze themareis: Downton Abbey, waarbij u niet alleen Highclere Castle bezoekt, maar ook naar alle plekken kunt, waar gefilmd is, zoals het mooie dorpje Bampton, de Inn waar de crew verbleef, het station dat gebruikt werd als ze naar Londen reisden of de Inn waar Sybil en Tom naar toe gingen, toen ze er vandoor gingen.

Fam. van Urk bij Highclere Castle kleinU kunt net als deze klanten u zelf vereeuwigen met het prachtige Highclere Castle op de achtergrond!

 

 

Advertenties

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid en groepsreizen voor kleine groepen, die ik dan zelf begeleid. De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond verhalen, Bijzondere plekken, Engeland en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s