De oude vertrouwde Groepsreis: De mysterieuze Highlands en Bonnie Loch Lomond staat weer op het programma

ObanWe konden het niet over ons hart verkrijgen om deze schitterende 7 daagse groepsreis voor max. 7 personen, waarop u als individuele reiziger in kunt schrijven,  niet op het programma voor 2016 te zetten. Dus…., u kunt weer mee en zelf ervaren waarom de Highlands of Scotland en het Loch Lomond National Park tot de  2 mooiste gebieden van Schotland gerekend worden.

Loch CluanieVertrekdatum: zondag 18 september. Na het drukke hoofdseizoen waarin je de prachtige natuur met zo veel anderen moet delen en als extra bonus de bruine/gele/gouden/rode kleuren in de Indian Summer. Schotland met een vleugje oost!

Het programma is per dag tot in detail beschreven, dus klik op De mysterieuze Highlands en Bonnie Loch Lomond en u kunt lezen wat we allemaal gaaDistant Hills n zien en doen.

Vermeldenswaard is wel dat we in 2 hele goede 4 **** B&B’s overnachten,Distant Hills ontbijt waar we als zeer welkome gasten behandeld worden en de Schotse ontbijtjes zullen u zeker heel goed bevallen!

In ons 9 pers. busje kunnen we op plekken komen, die voor touringcars onbereikbaar zijn, dus maak uw borst maar nat: over een single track road langs de stille kant van Loch Ness en een tocht naar een kasteeltje ons busjeomringd door water over een single track road en aan het eind over een nog smaller pad, zodat het lijkt of we naar het einde van de wereld rijden.

 

Kilt van shortbreadEen ritje met de gondel in het Glen Nevis gebied, een maaltijd in een soort berghut met het mooiste uitzicht in de Highlands, een fort dat nog bewoond wordt door het leger, een rit  met de Jacobite Steam Train en iedere dag een wandelingetje, dat voor iedereen te doen is, om even met de voeten in de ‘klei’  te staan.

Loch Lomond @Karen Mathijssen kleinU kunt tot uiterlijk 31 juni inschrijven, omdat we met de B&B’s afgesproken hebben dat ze dan bericht krijgen of de reis doorgaat of geannuleerd gaat worden en met 7 zitten we vol!

Op het moment dat er 7 mensen ingeschreven hebben, krijgt u bericht dat de reis definitief doorgaat. Hebt u al een gezelschap van 7 personen, dan kunt u dit reisje helemaal alleen met uw eigen groepje maken.

Klik op ons blog om een verslag van deze reis te zien.

Neem contact op en schrijf u in: u zult er geen spijt van krijgen!

Castle Stalker32

 

 

 

 

 

Advertenties

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid en groepsreizen voor kleine groepen, die ik dan zelf begeleid. De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Groepsreis Highlands of Scotland, groepsreis Schotland, Reizen Schotland, Schotland en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s