Gratis e-book: De TravellingWELL.nl Reisgids van een Highlands & Islands Schotland reis

 

Wij scheppen alLogo okt.2011 100% negatief bewerkttijd ontzettend op hoe goed en uitgebreid onze reizen zijn als klanten er ook een TravellingWELL.nl Reisgids bij nemen, omdat we die helemaal op maat samenstellen met alle voorkeuren en wensen. Maar het blijft natuurlijk onze opvatting en als klant heb je geen idee hoe zo’n Reisgids er uit kan zien.

We hebben daVisit Scotland Counselorarom besloten om een TravellingWELL.nl Reisgids bij een rondreis door de Highlands en Islands of Scotland, die we voor klanten hebben  samengesteld openbaar te maken, zodat u een goed beeld krijgt en niet het gevoel hebt, dat u een kat in de zak koopt.

Een Reisgids kost tenslotte 20.00 per dag en dat is op het eerste Burneside naar Bowness mobiel (17) kleingezicht toch een behoorlijk bedrag. Wij denken echter dat u, als u alles gelezen hebt,  wel zult begrijpen dat het maken van zo’n gids een heidense klus is en dat het bedrag niet  te hoog is, maar meer gezien moet worden als een kleine tegemoetkoming van de tijd die we daar in steken en alle kopjes koffie die nodig zijn om scherp te blijven tijdens het samenstellen.

Wij willen gewoon graag dat u echt geniet van uw reis die u bij ons heeft geboekt en weten zeker dat de Reisgids u daar enorm bij zal helpen, e?????venals trouwens de STO reisgarantie, waarmee u altijd het betaalde bedrag terugkrijgt mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen raken.

Genoeg gebazeld, maak uw borst maar nat: Klik op:  Zo kan uw reis in Schotland er uitzien en vraag de gratis Reisgids aan. We mailen hem u meteen en uw virtuele reis kan beginnen.

Wordt u helemaOnderweg van Fort William naar Ratagan (5) kleinal enthousiast en wilt u ook een reis in Schotland, Engeland of Wales waarin al uw voorkeuren en wensen worden verwerkt in de TravellingWELL.nl Reisgids, neem dan opnieuw contact met ons op en we maken er ook een voor u!

Boekt u als gezin met kinderen tot ong. 12 jaar kaft_jippie_n_engeland_seen reis + TravellingWELL.nl Reisgids, dan krijgt u er zo lang de voorraad strekt ook een Jippie naar Engeland, Schotland en Wales bij, die speciaal voor kinderen samengesteld is.

 

 

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond verhalen, Reis nieuws, Reisgids Schotland, Reizen Engeland, Reizen Schotland, Reizen Wales, TravellingWELL.nl Reisgids en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.