Hebt u iets te vieren met uw familie? Boek een kort tripje naar Schotland

20150508_154910Als je gaat trouwen, of je bent blij dat je al …… jaren bij elkaar bent, of je hebt iets anders te vieren, dan is een korte trip naar Schotland een fantastisch idee!

We zijn zelf net terug van een 4 daags reisje Schotland met onze kinderen en hun partners en de 2 kleinkinderen ( 8 volwassenen en 2 kinderen) en vonden het allereerst fantastisch om een paar dagen samen te zijn en dan ook nog eens in zo’n prachtig land als Schotland.

We vlogen naar Edinburgh, haalden ons 9 persoons busje + een gewone auto op en gingen op pad.

Eerst naar het prachtige dorpje Luss Loch Lomond kleinaan de oever van Loch Lomond voor een lekkere lunch bij het bezoekerscentrum en daarna een wandelingetje langs het meer en door het dorpje.

Vervolgens door het prachtige Glen Glencoe naar onze B&B net buiten Fort William, die we helemaal voor ons zelf hadden.

DSC04059We werden meer dan hartelijk onthaald door JJ, de eigenaar en genoten daarna van een heerlijke maaltijd in The Ben Nevis Inn, een soort alpine hut bij Ben Nevis.  Wat een mooie eerste dag van ons reisje.

Omdat de leeftijd varieerde van 9 maanden tot 63 jaar hadden we Tree Tops buitenkantactiviteiten gepland die voor iedereen gezellig waren en dat was gelukkig ook zo.

Ontspannen wandelingetjes bij Castle Tioram en bij het Glenfinnan Monument, een kort tochtje met een pontje, een bezoek aan Sealife Sanctuary, waar allerlei waterdieren opgevangen, behandeld en vertroeteld worden, kijken bij de vele sluisjes bij Neptune’s Staircase, Fort W???????????????????????????????illiam waar een hele groep husky’s verzameld was, een maaltijd in The Old Station Restaurant in Spean Bridge, talloze koffie/thee/appelsap stops op leuke plekken en als we dan weer in onze B&B kwamen, een drankje en heerlijk bijkletsen in de grote, gezellige woonkamer met het balkon, waar je fantastisch uitzicht op het meer en de bergen hebt.20150508_132429

Op de terugweg nog even bij de waterval in het dorpje Killin gekeken en langs de Kelpies, waarna dit reisje helaas al weer afgelopen was en we weer terugvlogen naar Schiphol.

Wilt u ook zo’n prachtige reis om die speciale gebeurtenis, die u wilt vieren, nog mooier te maken?

Neem c20150506_181605ontact op en we stellen ook voor u een prachtig programma samen voor een onvergetelijke reis.

DSC04092

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Bijzondere plekken, Reisverslagen Schotland, Reizen naar Schotland met kinderen, Reizen Schotland, Schotland en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.