It’s in the detail: Korte fietsvakanties met bagagevervoer in Yorkshire

05

Yorkshire Wolds

The Yorkshire Wolds tijden Hockney’s Bigger Ride

Naast de wandelvakanties met bagagevervoer, hebben we voor de enthousiaste fietsers ook korte fietsvakanties met bagagevervoer in allerlei delen van het prachtige Yorkshire in ons aanbod.
De organisatie Scoot Cycle Holidays, wiens fietsreizen wij aanbieden biedt al een behoorlijk aantal jaren fietsreizen met bagagevervoer aan in Yorkshire, waar ze gevestigd zijn.

 

 

 

???????????????????????????????

The Yorkshire Wolds tijdens Hockney’s Bigger Ride

CitiesCover

Steden, Geschiedenis en Slagvelden

Brinham Rocks

Brinham Rocks tijdens Dale Adventure

Ripley-Castle

Ripley Castle tijdens Dale Adventure

Little Betty's

Little Betty’s de leukste Tearoom in York

Zij beseffen heel goed, dat je na de inspanning van een fietstocht echt toe bent aan een goede B&B met een prima bed en uitgebreid ontbijt en garanderen dan ook dat de adressen die zij gebruiken aan hun hoge eisen voldoen.

Sommige fietsvakanties zijn ook heel aantrekkelijk voor kinderen. Er is bijv. vanuit York een korte fietsvakantie die naar slagvelden gaat en naar plekken waar de Vikingen geweest zijn.

We hebben  2 fietsvakanties uitgebreid beschreven, zodat u zich een beeld kunt vormen hoe zo’n vakantie er uit kan zien.
Hockney’s Bigger Ride in oost Yorkshire waar de schilder David Hockney woont en wiens landschappen u met eigen ogen in levende lijve kunt zien. Voor Engelse begrippen is het landschap hier vrij vlak en hoeft u zich niet overmatig in te spannen.
Dales Adventure: een heuvelachtig super groen gebied met flinke hellingen, waar naast het prachtige landschap ook heel veel schitterende bezienswaardigheden zijn.

Ze bieden veel meer fietsvakanties aan, die we niet beschrijven, maar die we wel voor u kunnen boeken.  Kijk maar eens op hun website of er iets van uw gading bij is.

Wilt u alles uit het Engelse informatie pakket dat u ontvangt bij een boeking graag in het Nederlands hebben, dan kunnen wij alles tegen betaling voor u vertalen. Gemak dient tenslotte de mens nietwaar?

Beginnen uw  ‘fiets’ benen  al te jeuken, zoek dan een mooi fietsvakantie uit en vertel het ons.
En wilt u er nog een paar dagen aan vast knopen in de prachtige stad York, dan boeken we een kamer voor u in een van de twee  4**** en 5**** * B&B’s met wie we al jaren tot grote tevredenheid van onze klanten werken.

We maken er dan een uitgebreide TravellingWELL.nl Reisgids voor u bij, zodat u precies weet wat voor moois / leuks er allemaal te doen is in York en waar prima eetadresjes zijn.

 

 

 

 

 

 

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Fietsvakanties met bagagevervoer in Engeland, Reizen Engeland, Reizen naar Engeland met kinderen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.