TravellingWELL.nl en Footsteps maken samen uw reis “Het geheime Koninkrijk Northumberland ‘ nog mooier!

De 9 daagse TravellingWELL.nl reis op eigen gelegenheid “Het geheime Koninkrijk St Cuthberts Cave kleinNorthumberland “ vanuit het dorpje Seahouses of het stadje Berwick upon Tweed aan de noordoost kust van Engeland biedt eindeloos veel  mogelijkheden om dit prachtige, relatief onbekende gebied bij Nederlandse toeristen, te ontdekken. En wilt u langer of korter of zit u liever in een vakantiewoning, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden.

Wij kunnen naast de overtocht en uw accommodatie  ook een op maat gemaakte TravellingWELL.nl Reisgids voor u samenstellen, waarin al uw wensen Ingram Valley and Linhope Spout kleinzijn verwerkt.

Hoe kan een TravellingWELL.nl Reisgids er uit zien?

 • Bent u een cultuurfreak? We zoeken voor elke dag iets ‘cultureels’.
 • Gek op geschiedenis en/of archeologie? We vinden plekken waar belangrijke gebeurtenissen plaatsvonden en/of plekken waar archeologische ???????????????????????????????overblijfselen zijn.
 • Museums zijn uw ding? We weten er een flink aantal in dit gebied.
 • Kastelen en landhuizen? We zorgen ervoor dat u iedere dag minstens 1 kunt bezoeken.
 • Groene vingers en zeer geïnteresseerd in tuinen? We wijzen u de weg naar heel verschillende tuinen.Op de Schill klein
 • Luieren of actief zijn aan de zee? Wij kennen een aantal bedrijven die prachtige boottochten verzorgen, maar ook heel verschillende activiteiten op het water die u zelf kunt doen.
 • Fietsen is uw lust en uw leven? Wij vinden een goed fietsverhuurbedrijf (het is ook vaak mogelijk om een e-bike te huren) en leveren u fietstochten aan met kaart.Lindisfarne Castle in de verte
 • U komt als gezin en wilt graag dat iedereen aan zijn/haar trekken komt? Wij bedenken dagprogramma’s waarvan jullie allemaal zullen genieten.

Wat zit altijd in een TravellingWELL.nl Reisgids?

 • Alle postcodes/adressen voor uw navigatiesysteem, zodat u zonder problemen op de ???????????????????????????????bestemming komt.
 • Toelichting wat er te zien is, wat de openingstijden en de toegangsprijzen zijn.
 • Mooie, bijzondere plekken, die minder bekend zijn.
 • Tips voor eet adresjes of leuke pubs.
 • Een gedetailleerde kaart van Engeland.

Alsof het nog niet genoeg is bieden we u vanaf nu  ook de mogelijkheid om  het gebied nog Eyemouth kleinbeter te leren kennen, tijdens een begeleide wandeling van Footsteps, een klein bedrijfje dat begeleide wandelingen organiseert. Patrick, de eigenaar, kent het gebied als zijn broekzak, is een gecertificeerde wandelgids en weet heel veel van geschiedenis, archeologie, planten en dieren.

Hij wandelt het hele jaar door op iedere dag, behalve maandag, en komt op bijna alle ???????????????????????????????mooie plekken die er maar te vinden zijn in dit gebied.

 • De kust op allerlei verschillende plekken (ook over de grens van Schotland)
 • Het binnenland met veel archeologische vondsten
 • Het Northumbria National Park.
 • Hij wandelt met kleine groepjes en past het tempo aan de groep aan, dus u hoeft niet Bij Wooler kleinbang te zijn dat u geen tijd heeft om foto’s te maken en van het uitzicht te genieten of dat uw kinderen de benen uit hun lijf moeten lopen omdat ze anders achter raken.

We hebben  alle Footsteps wandelingen op TravellingWELL.nl geplaatst met een uitgebreide beschrijving en foto’s. Daarbij zit ook de kalender per maand, waarin u kunt zien welke wandeling opBamburgh Castle welke datum gedaan wordt. De kalenders zijn er nu t/m december 2014 en worden zo spoedig mogelijk aangevuld met 2015.

U kunt op uw gemak bekijken of en zo ja welke begeleide wandelingen u graag zou willen maken om uw vakantie in Northumberland nog bijzonderder te maken.

U geeft ons de gekozen wandeling(en) op,  de datum, het aantal volwassenen, kinderen  tot Bamburgh Beach klein12 jaar (gratis) en kinderen van 12 – 16 (halve prijs).  Wij boeken hem voor u en sturen u daarna de benodigde informatie per mail toe.

Het enige wat u hoeft te doen is op de juiste datum op de juiste startplek te staan en vervolgens te genieten van de wandeling. Klik op Footsteps Wandelingen om alle wandelingen te bekijken.

Een mooier en gevarieerder landschap dan hier in Northumberland zult u niet zo gauw ??????????????????????ergens anders in Engeland vinden.

Maak de schatkist van het Geheime Koninkrijk van Northumberland open en ga op ontdekkingsreis!!

 

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond verhalen, Bijzondere plekken, Engeland, Reizen, Reizen Engeland en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.