De TravellingWELL.nl 7 daagse Highlands & Loch Lomond reis op herhaling: Vertrek 2 oktober a.s.

Na de 7 daa???????????????????????????????gse Highlands & Loch Lomond reis voor max. 7 personen, die op 27 april j.l. plaats vond, kwamen er zulke positieve en enthousiaste reacties binnen, dat we besloten hebben om hem nogmaals in een iets aangepaste versie aan te bieden en wel op 2 oktober a.s.

fascadail House ArrocharDe geweldige 4**** B&B’s die we gebruikten hadden nog plaats, het is een prachtig seizoen met de bomen en planten, die dan zo mooi aan het verkleuren zijn en ……. The Jacobite Steam Train, die in april nog niet reed, rijdt nu wel, dus kunnen we ook deze rit, die beschouwd wordt als één van de mooiste ter wereld, met deze groep gaan maken.

Tina in 9 pers. busje 2Het programma, dat al zo veel variatie bood, is dus nu nog aantrekkelijker en de prijs is ook nog eens ietsjes lager, omdat de eigenaars van de accommodatie adressen hun kamers in deze tijd van  het jaar voor een wat gunstiger prijs aan kunnen bieden.

Hiermee wil ik echter niet beweren, dat het een goedkope reis is want dat is helaas niet zo. We Glenfinnan Viaduct met treinzijn ons er van bewust, dat de prijs pittig is, maar dat is onvermijdelijk bij een reis met zo weinig deelnemers, omdat de kosten voor de bus, de diesel en de begeleiding over een gering aantal mensen verdeeld wordt.

Het grote voordeel is natuurlijk wel dat u bijna een privé gids hebt, het onderlinge contaJacobite trainct heel vanzelfsprekend is, u nooit een nummer bent, we met onze kleine bus overal kunnen komen, ons snel kunnen verplaatsen, heel gemakkelijk een restaurant naar keuze kunnen boeken en veel sneller dan met een grote groep in contact komen met de lokale bevolking.

De reis gaat al door als er 5 deelnemers zijn. U krijgt uiterlijk donderdag 4 september Dalwhinnie Distillerybericht of de reis doorgaat of geannuleerd wordt.

Degenen, die deze reis nu gaan boeken, zijn ook ontzettende geluksvogels. Het programma is na de eerste reis tot in de kleinste details aangepast en verfijnd en de restaurants die we toen gevonden hebben liggen op mooie plekken en bieden keus voor ieders smaak en ???????????????????????????????portemonnee.

De eigenaren van de B&B’s, die al aangegeven hadden graag weer een TravellingWELL.nl groep te ontvangen, omdat die deelnemers zo enthousiast en beschaafd zijn (dit is geen verzinsel, maar een letterlijk citaat), zijn verguld dat we hun accommodatie weer gekozen hebben en zullen nog meer hun best ???????????????????????????????doen (hoewel dat bijna niet kan) om het ons naar de zin te maken.

We doen het programma deze keer in omgekeerde volgorde en gaan eerst naar het Loch Lomond gebied en als laatste naar The Highlands.

 

???????????????????????????????Hopetoun House, wat wij een beetje tegen vonden vallen is er uit gehaald en de hoogstgelegen whisky distilleerderij Dalwhinnie en de rit met The Jacobite en bezoek aan het vissersdorpje Mallaig zijn daarvoor in de plaats gekomen, waardoor het programma nog gevarieerder is geworden.

???????????????????????????????Klik op Highlands & Loch Lomond reis voor het nieuwe, aangepaste programma, waarin de hele reis uitgebreid besproken wordt.

Wilt u ook het verslag van de eerste reis lezen, klik dan op ons blog.

Spreekt deze reis u aan, neem dan zo snel mogelijk contact op en boek deze reis, want House for an Art Lover10 kleinmet 7 plaatsen is deze reis echt vol en moet u maar afwachten of hij  volgend jaar weer georganiseerd wordt.

Wilt u mee en kent u mensen, die deze reis graag zouden willen maken, maar niet weten dat hij er is? Vertel het hen en geef mijn contactgegevens  door. Boeken zij de reis dan krijgt u op uw reis 25.00 korting p.p. Wij blij, u blij, wat wil een mens nog meer!

 

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Groepsreis Highlands of Scotland, Groepsreizen Schotland, Nieuwe reizen in het aanbod, Reizen, Reizen Schotland, Schotland en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.