Het mooiste Mountainbike Park in Wales

Vlag WalesZonder grote mensen menigtes kunnen genieten van de geschiedenis en cultuur in de kleinschalige musea en bezienswaardigheden van Wales.
U kunt er uren wandelen in de natuur en in alle rust. In de dorpspubs en kleine restaurants zult u snel in gesprek raken met de inwoners en misschien brengen zij spontaan een toast op u uit terwijl zij het volkslied van Wales: Land of my father ten gehoBikepark-Wales logore brengen!

Maar u wilt ook wel eens heerlijk naar beneden suizen op een mountainbike of misschien met het zweet op de rug eerst op eigen kracht naar boven klimmen? Dan is het Bike Park in Merthyr Tydfil in zuid Wales ‘the place to be!’

Bike Park Wales is ontstaan uit een passie om het beste mountBike Park Wales 3ainbike centrum van heel Groot-Brittannië te worden, dat de concurrentie met alle andere mountainbike parken ter wereld aan kan gaan. Het team heeft er dan ook 5 jaar dag en nacht aan gewerkt en wat biedt het een mogelijkheden!

Er zijn allerlei verschillende parcoursen: lange en korte ritten, gemakkelijke, die ook voor gezinnen geschiBike-Park-Wales 1kt zijn maar ook hele zware voor de ervaren mountainbikers. Klik op trails om alle mogelijkheden te zien.

U kunt natuurlijk uw eigen mountainbike gebruiken, maar ze zijn hier ook te huur in allerlei varianten van de meest eenvoudige tot zeer geavanceerde fietsen en ook voor de kinderen is er Bike Park Wales 4genoeg keus.

U kunt een pas kopen waarmee u de hele dag gebruik kunt maken van de minibus, die u helemaal naar boven brengt en u alleen maar naar beneden hoeft te rijden. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?
De prijs voor zo’n pas is £30.00 en is inclusief de £5.00 die iedereen moet betalen om van dit park gebruik te mogen maken. Een pas voor een heel weekenBrecon Beaconsd is £55.00.
Openingsuren van het park: van 9.30 – 16.30, maar in de winter sluit men eerder.

Het restaurant/cafetaria heeft dezelfde openingstijden en is een heerlijke plek om bij te tanken na een inspannende rit.

Dit gebied is niet alleen in de zomer prachtig maar in alle jaBrecon_Conservatory_argetijden meer dan de moeite waard: wat dacht u van al die bossen in schitterende herfstkleuren of de hellingen bedekt met sneeuw in de winter?

Vanuit het hotel van onze partner HF holidays in Brecon bent u er zo en na gedane arbeid is het daar heerlijk uitrusten en dineren tijdens een Country House hotel break. U krijgt 57.50 korting per peB&B buitenkantrsoon als u een 7 daagse Country House Break boekt.

Ook tijdens de prachtige 10 daagse reis Carmarthenshire en Pembrokeshire vanuit de vakantiewoningen  of B&B bij Carmarthen is dit park uitstekend te bereiken en kunt u naast alle cultuur en geschiedenis van Wales ook een dagje heel sportief zijn!

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Bijzondere plekken, Reizen Wales, Tips, Wales met eigen vervoer en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.