Bijzondere groepsreizen naar Schotland en Engeland

Union JackBent u op zoek naar een begeleide reis naar Schotland of Engeland, maar u wilt niet in een grote groep reizen, dan bent u bij TravellingWELL.nl de Groot-Brittannië specialist in reizen aan het goede adres.

TravellingWELL.nl staat voor kleinschalig en gespecialiseerd: wij Visit Scotlandzijn zelf een kleine gespecialiseerde reisorganisatie, de partners in Engeland, Wales, Schotland en Ierland met wie wij samenwerken zijn kleinschalig en op hun gebied specialisten,  de accommodatie adressen die wij gebruiken voor de reizen met eigen vervoer, maar ook die voor de groepsreizen zijn kleinschalig en vaak familiebedrijven en het  aantal deelnemers van onze groepsreizen  Britagentligt tussen max. 7 (de Schotland reizen) en max. 13 (de Engeland reis).
We zijn aangesloten bij de VvKR (Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties) en kunnen u de STO reisgarantie aanbieden, waardoor u er van verzekerd bent dat u uw geld terugkrijgt, mocht TravellingWELL.nl in financiële problemen komen.

Wat hebben we voor 2014 op het programma staan?

Homecoming Scotland 2014Omdat het in Schotland Homecoming Scotland 2014 is en er veel extra activiteiten en feestelijkheden georganiseerd worden, hebben we er voor gekozen om 2 groepsreizen naar Schotland te organiseren om een groter aantal geïnteresseerden kennis te kunnen laten maken met dit schitterende land. Het bijzondere aan deze twee reizen is ook dat we samenwerken met Borders JourneJacobite trainys, een kleine organisatie in Schotland gespecialiseerd in tochten door Schotland voor kleine groepen.

7 daagse reis: De Mysterieuze Highlands of Scotland en Bonnie Loch Lomond: €1275.00 p.p. Vertrek: 27 april. Aantal deelnemers: 7 (er zijn nog 4 plaatsen). Inschrijven kan tot 26 Obanfebruari a.s.

Een rit met The Jacobite Steam Train
Naar de top van Ben Nevis
Urquhart Castle aan Loch Ness
Met de pont naar een bijna onbewoond gebied over single tracks
???????????????????????????????????????????????????Met de veerboot naar het eilandje Lismore
Een boottochtje over Loch Lomond
Stirling Castle
Het prachtige Bannockburn Centre

7 daagse reis: De Borders van Schotland: niet toeristisch en zo mooi!
€1195.00 p.p. Vertrek: 14 mei . Aantal deelnemers: 7.Inschrijven Dumfries & Galloway landschapkan tot 7 maart a.s.

Het heilige eiland Lindisfarne
Melrose Abbey met het hart van Robert the Bruce
Edinburgh, het Athene van het noorden
Rosslyn??????????????????????????????? Chapel bekend van Dan Brown
Het pelgrimsoord Whithorn Abbey
De indrukwekkende westkust met het schitterende Culzean Castle
Het ruige, stille stuk van Argyll
Glasgow, de grote concurrent van Edinburgh.

8 daagse reis: Een grensoverschrijdend avontuur bij Hadrian’s Hadrian's wall 5Wall.
€1075.00 p.p. Vertrek: 1 juni. Aantal deelnemers max. 13 (er zijn nog 5 plekken). Inschrijven kan tot eind maart a.s.

Tijdens deze fotografie/cultuur/natuur groepsreis met 13 deelnemers en  beroepsfotograaf Anton Harfst van Belsay Castlefoto-reizen.com en  reisleidster Tina Somberg-Buiks van TravellingWELL.nl overschrijden we letterlijk en figuurlijk onze grenzen!

De fotografen en natuur/cultuur deelnemers hebben het zelfde programBoeddhistische tempel Tara statue, maar leggen op verschillende onderdelen de nadruk.

Scarborough Castle en het prachtige vissersdorpje Whitby
Hadrian’s Wall met de Romeinse forten en badhuizen
De stad Carlisle
Het levendige Skipton met de kanaalboten en middeleeuws York
Het kleurige Tibetaanse klooster in Schotland

Lijkt één van de reizen u aantrekkelijk, wacht dan niet te lang en schrijf u in. De reizen vinden slechts 1 maal plaats en het zou sneu zijn als u achter het net vist

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in 2014 Year of Homecoming, Bijzondere plekken, Engeland, Groepsreizen Engeland, Groepsreizen Schotland, Homecoming Scotland 2014, Reizen, Reizen Engeland, Reizen Schotland, Schotland en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.