Begeleide wandelvakanties in Groot-Brittannië

Naast de Freedom Breaks en B&B arrangementen, waarbij u wel in een prachtig Country House Hotel van HF Holidays verblijft, maar verder uw eigen gang gaat, kunt u  via TravellingWELL.nl ook al hun andere groepsvakanties met individuele inschrijving boeken. Ze vinden vrijwel het gehele jaar door plaats.

Zij bieden ongelooflijk veel verschillende vakanties aan en ik denk dat ik rustig kan zeggen dat er voor iedereen, die deel wil nemen aan een groepsreis, een reis van zijn/haar gading bij is.

 • Wandelvakanties: begeleide wandelvakanties in alle delen van Groot-Brittannië, vaak Guided walkingmet diverse mogelijkheden wat zwaarte betreft.
 • Dans vakanties (alle soorten van ballroom, Latin, volksdansen, dansen uit bijv. de 20er jaren etc.),
 • Gecombineerde volksdans – wandel vakanties.
 • Muziek vakanties (zingen, een orkest samenstellen etc.).
 • Fotografie vakanties.
 • Yoga, Pilatus, Alexander, Tai-Chi en deze activiteiten gecombineerd met wandelen.Music making
 • Bridge vakanties van beginners tot gevorderden. Ook bridgen kan gecombineerd worden met wandelen.
 • Schilder en  teken vakanties, soms ook gecombineerd met wandelen.
 • Allerlei activiteiten die in de natuur plaats vinden (vogel spotten, geologie, werken met valken tot een lange afstandspad in Cornwall repareren)
 • Het bijwonen van allerlei voorstellingen (theater, opera, jazz, festivals) met vaak ook Schilderenachter de schermen tours.
 • Kook workshops, gecombineerd met wandelen, food festivals, fine dining.

U kunt natuurlijk zelf boeken bij HF Holidays, maar wij kunnen u dat uit handen nemen en alles voor u boeken en u betaalt ons gewoon het zelfde bedrag, maar dan omgerekend in euro’s.

Omdat de vakanties plaats vinden in Groot-Brittannië regelen we dan meteen de overtocht of vlucht naar de dichtstbijzijnde veerhaven/vliegveld en maken er een routebeschrijving bij, compleet met bezienswaardigheden op de heen – en terugweg.cooking

En misschien vindt u de HF vakantie wel te kort en wilt u graag nog een poosje langer blijven in Groot-Brittannië. We hebben een hele grote keuze aan reizen op eigen gelegenheid en iedere reis kan aan uw wensen aangepast worden.

Gemakkelijker kunt u het toch niet krijgen?

Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij proberen dan precies die groepsreis en die overtocht/vlucht te boeken, die daar het beste bij past.

 

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Groepsreizen Engeland, Groepsreizen Schotland, Nieuwe reizen in het aanbod, Reis nieuws, Reizen Engeland, Reizen Schotland en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.