Zuid Engeland: Overnachten in een helikopter, een Britse dubbeldekker of een Gypsy Wagon

Vandaag las ik op het Visit Britain Super Blog een item over ‘quirky’  accommodatie Holicopter Blackberry Woodadressen en viel meteen voor de verbouwde 1965 Wessex Search and Rescue Helicopter op een kleine camping 12 km. ten noorden van Brighton aan de zuid kust van Engeland.

Holicopter: Up, Up and Away!  Come and stay!

In de helikopter zijn 2 slaapkamers met Holicopter Blackberry Wood van binneneen tweepersoons bed en 2 aparte bedden. Buiten is een keuken met koelkast, kooktoestel, potten, pannen, servies en bestek en het toilet en de douches zijn ong. 50 m. van de helikopter vandaan. De helikopter kan het hele jaar gehuurd worden want er is  goede verwarming.  Eigen beddengoed en een kussen meenemen!

Sorry no pets!Holicopter 2 Blackberry Wood

Wat me ook heel bijzonder leek is de Holiday Bus

All aboard the 1964 Routemaster London double-decker Bus. Ding Ding!

Wedden dat u meteen aan het beroemde lied van Cliff Richard moet denken: “We’re all De Roadmaster Blackberrygoing on a summer holiday”

Beneden is een eetkamer met keuken (kooktoestel en koelkast). Boven is een gezellig slaap/lounge gedeelte. En speciaal voor kinderen: er is een ‘soft play area’ , die ’s avonds als een soort magische truc omgetoverd kan worden tot een slaapkamer.Roadmaster van binnen Blackberry Wood

Er zijn 2 slaapkamers met 2 persoons bedden. Ook hier potten, pannen, servies en bestek, maar u brengt uw eigen beddengoed mee en een kussen.

Sorry no pets, nor singing like Cliff Richard.

De prijs voor zowel de Holicopter en de Roadmaster is: vanaf  €110.00 voor 2 volwassenen + 2 kinderen (tot 12 jaar) per nacht. Min. aantal nachten is 2 en tijdens  Bank Holiday weekends 3 nachten.

Zijn bovenstaande mogelijkheden nog niet bijzonder genoeg?

Be a Gypsy for a night in the original 1930’s Gypsy Wagon.

Gemaakt door echte gypsies en prachtig versierd:  een perfecte romantische plek voor Gypsy Caravan Blackberry2 volwassenen, die zich in een knus 2 persoons bed terug willen trekken.

De originele hout kachel staat er nog en verder is er een buitenkeuken met een kooktoestel, potten en pannen, serviesgoed en bestek . Ook hier neemt u uw eigen beddengoed en kussen mee. Er is een vuurplaats waar u een kampvuur kunt maken of kunt barbequen.

Sorry no Gypsy Caravan van binnenchildren and no pets!

De prijs is: vanaf  €50.00 voor 2 volwassenen  per nacht. Ook hier is het min. aantal nachten 2 en tijdens Bank Holidays 3 nachten.

Vanaf september is er weer volop plaats in de Holicopter,  de GypsyRoadmaster en de Gypsy Wagon.

U kunt er trouwens ook gewoon kamperen in uw eigen tent. Er is plaats voor 20 kleinere tenten, die allemaal een afgescheiden plek bij bomen hebben. Er mogen vuurtjes gestookt worden en u kunt barbequen. Prijs: vanaf  €20.00 per tent + 2 volwassenen per nacht, vanaf  €25.00 per tent + 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar.

Neem contact op als u belangstelling hebt en ook als u zelf nog hele bijzondere accommodatie adressen in Groot-Brittannië  weet, die u met mij wil delen.

Advertenties

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid en groepsreizen voor kleine groepen, die ik dan zelf begeleid. De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Bijzondere plekken, Engeland, Tips en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s