Cruises in Schotland met slechts 11 personen

 The Majestic Line Argyll Coast Cruises

THE MAJESTIC LINE LOGO aangepastMet trots stel ik u voor aan The Majestic Line Argyll Coast Cruises met wie TravellingWELL.nl onlangs een samenwerkingsverband is aangegaan. Wij verkopen als enige reisorganisatie in Nederland hun prachtige cruises en beschouwen het als een grote eer.

We zijn er allebei van overtuigd dat een kleinschalige, Een van de botengespecialiseerde organisatie enorm veel meerwaarde heeft voor u als klant en hebben ons als gezamenlijk doel gesteld dat we u een reis gaan bezorgen die u niet gemakkelijk zult vergeten.

Eén van de boten de Glen Massan is een officiële  trouwlocatie! De ambtenaar van de burgerlijke stand stapt op de huwelijksdag aan booEen bruidspaar aan boordrd en u kunt elkaar uw jawoord geven in het midden van een loch of op volle zee en uw familieleden kunnen daar bij zijn!  Wilt u liever een speech tijdens een onofficiële ceremonie die door een familielid, vriend of door de eigenaar van TravellingWELL.nl gehouden wordt? Ook dat is mogelijk.

One of three outside decksDe Schotse cruises langs de kust van Argyll en naar de Binnen Hebriden zijn uniek omdat ze u op een buitengewoon kleinschalige manier in de gelegenheid stellen te genieten van de mooiste delen van het prachtige Schotland vanaf het water.

De 2  traditionele houten vissersboten Glen Massan en  Glen Dining is convivial and informalTarsan zijn smaakvol verbouwd tot cruiseschepen, maar lijken in het geheel niet op de enorme hotelboten, die u kent van de meeste cruises.

Ze zijn klein en bieden ruimte aan 11 personen in zes  2 pers. hutten met eigen badkamer.
Cabin interior

Het grote voordeel van een kleine boot en een klein team

Hij kan op plekken komen waar de grote cruiseschepen dat niet kunnen.

Er is gAn idyllic anchorage on Mullelegenheid om bij de Schipper in de stuurhut te zitten en ook een poging te te wagen om het schip te besturen.

U kunt de bemanning helpen om de ‘lobster pots’ neer te laten of mosselen te ‘plukken’ of de makrelen voor het ontbijt te vangen.

?U kunt zwemmen in de meren, soms zelfs met dolfijnen of op een eilandje tussen papegaaiduikers zitten.

Het contact tussen de gasten onderling en met het personeel is gemakkelijk en ontspannen.

Cuillins of Skye from Scotland CruiseTwee van de hutten worden altijd gereserveerd voor reizigers die alleen reizen. Voor deze hutten hoeft u geen 1 pers. toeslag te betalen.

Hoewel de boten klein zijn is er wel een ruime en comfortabele salon met panorama ruiten en zijn er 3 verschillende plekken waar u Eetkameraan dek kunt gaan om te genieten van de buitenlucht, de overweldigende natuur en de vogels, zeehonden, dolfijnen of haaien, die regelmatig boven uw hoofd cirkelen of rond de boot zwemmen.

De maaltijden zijn  uitzonderlijk goed. De ingrediënten komen vers van het land hand dived scallops and stornoway black pudding aangepastof uit de zee en de chef heeft een leven lang ervaring in de keuken.

De bemanning is zeer ervaren en kan u veel vertellen over het gebied dat u bezoekt. Zij zullen hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat u de smaak van een cruise te pakken krijgt zoals vele anderen vInverie 07oor u.

U kunt de hele boot ook voor uw eigen gezelschap van max. 11 personen huren en in gezamenlijk overleg een route bespreken.
De cruises vertrekken voor het merendeel vanuit Oban aan de westkust. U rijdt er in uw eigen auto via een prachtige route naar toe of maakt loch etive Mull and Glencoe cruisedezelfde tocht per trein  vanaf Glasgow. U kunt tegen betaling ook afgehaald worden van Glasgow Airport.

Het gebied dat bevaren wordt is Argyll en de Binnen Hebriden aan de westkust van Schotland. Een onbedorven gebied, prachtige natuur, rijk in historie, cultuur en planten en ????????????????????????dieren.

De Hebriden bestaan uit honderden eilandjes, groot en klein, bewoond of onbewoond maar altijd een veilige plek voor een groot aantal dieren.

Tijdens de cruises kunt u natuurlijk ook regelmatig aan land, maar het hoeft niet. De basking seals scotland cruise aangepastlengte van een bezoek aan land is meestal 2 – 3 uur. U kunt kleine dorpjes bezoeken, een kasteel op een prachtige plek bekijken, een wandeling maken door de onbedorven natuur of gewoon ergens gaan zitten en de magie op u in laten werken.

Bent Dolfijnenu bang dat een cruise op zee iets te veel voor u is? Er zijn ook 2 cruises  waarbij het binnenland wordt bevaren via Loch Ness en het Caledonian Canal en overweldigend Glencoe.
Doordat de lochs (meren) diep het land in gaan is er veel beschutting en hebt u geen zeebenen nodig.

Er zijn voor dit seizoen tot eind oktober op 4 verschillende cruises Een schipnog een paar plekken vrij. TravellingWELL.nl heeft er voor gekozen om allereerst van die cruises van 6 nachten een uitgebreide beschrijving te maken.

 

Na de zomer wordt het aantal reizen aangevuld en kunt u hier een uitgebreide beschrijving van alle cruises in 2014 met de data en prijzen vinden.

Klik op de kaart om het gebied te zien, waar de cruises plaats vinden.

Nieuwsgierig hoe een cruise in elkaar zit?  Klik dan hier.

Een van de boten panorama

 

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwe reizen in het aanbod, Reis nieuws, Reizen Schotland en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.