Schotse visrestaurants van grote klasse in The Seafood Trail

ZeevisDeze Seafood Trail in het westen van Schotland gaat langs 11 adressen, waar u soms ook kunt verblijven na uw heerlijke maaltijd waarvan de ingrediënten de zelfde ochtend uit de zee  gevist zijn. Een must do route voor de echte visliefhebber!

Van verse krab met een beetje citroen en zelfgemaakte mayonaise tot een compleet vismenu, waarvoor het restaurant één of twee Michelin sterren heeft gekregen en alles wat daar tussen in zit. Alle gelegenheden hebben gemeen dat ze uitermate veel zorg aan hun voedsel besteden,  duurzame producten gebruiken en …… ze heten u van harte welkom om zelf te bepalen of de koks inderdaad zo goed zijn als beweerd wordt!

The Seafood Trail Scotland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik voor een uitgebreide beschrijving van alle deelnemers op The Seafood Trail.

Hieronder ziet u een korte beschrijving van de restaurants in de kleine hotels, waar u ook kunt verblijven.

CairnbaanCairnbaan Hotel Hotel met 12 kamers, dat een aanbeveling van Michelin gekregen heeft en één Roset heeft.
Adres: Cairnbaan, by Lochgilphead, Argyll,PA31 8SJ.

The Creggans Inn met 14 kamers en gelegen aan Loch Fyne. De vis wordt meestal Creggans Inndoor de eigenaar zelf gevangen en het restaurant heeft 2 Rosetten. Adres: The Creggans Inn, Strachur, Loch Fyne, Argyll, PA27 8BX

Dunvalanree Hotel op Mull of Kintyre.Ook dit restaurant heeft een Roset en wordt vermeld in The Good DunvalanreeFood Guide. Er zijn 9 kamers. Adres: Dunvalanree Hotel. Port Righ. Carradale PA28 6SE.

PierhouPierhouse Hotelse Hotel in Port Appin. Prachtig uitzicht op het water en de bergen in een sfeervol hotel met 12 kamers. Het restaurant heeft een Roset. Adres: The Pierhouse Hotel & Seafood Restaurant, Port Appin, Argyll PA38 4DE.

The Royal Lochan bestaat al meer dan een eeuw en biedt uitzicht over het water The Royal Lochanop Bute. Er zijn 11 kamers. Eén van de Schotse topchefs meldde in het  BBC Good Food Magazine dat zijn ideale maaltijd verse langoustine, klaargemaakt in The Royal Lochan zou zijn, Een compliment waar ze trots op zijn. Adres: The Royal an Lochan Tighnabruaich, Argyll PA21 2BE.

Wilt u één of meerdere restaurants vereren met een bezoek? Boek dan de rondreis Islandhoppen in Schotlandreis of The bonnie bonnie banks of Loch Lomond reis.

Advertenties

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid en groepsreizen voor kleine groepen, die ik dan zelf begeleid. De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Reizen Schotland, Tips en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.