Een heel bijzonder Treehouse restaurant in Alnwick Garden en Alnwick Castle

Alnwick_TreehouseOp zoek naar een echt bijzonder adres om te lunchen of te dineren en meteen een fantastische tuin bekijken?

Dan is Alnwick Treehouse Restaurant uw adres! Heel bijzonder gebouwd en midden tussen de bomen: a dream come true!

Het enorme, fantasierijke gebouw is gemaakt Alnwick_Treehouse 2van duurzaam hout uit Canada, Scandinavië, Engeland en Schotland.

Zelfs de manier waarop je naar boven gaat is al een hele ervaring. Het voelt alsof je het geheime hol van Robin Hood binnenkomt of de geheime route naar een smokkelaarsnest volgt! Het pad met touwleuningen om je aan vast te houden, leidt je tussen de boomtoppen door tot je uiteindelijk uitkomt in het restaurant waar heerlijk eten geserveerd wordt. Klik op Treehouse om nog veel meer te weten te komen.

Het Treehouse is echter niet ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????alles, want het staat in een prachtige en zeer bijzondere tuin: Alnwick Garden.  U vindt er de :

Ornamental Garden
Rose Garden
Poison Garden (ook heel bekende planten zijn uiterst gevaarlijk!)
Serpent Garden
Grand Cascade????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Cherry Orchard

In het paviljoen  komt u heerlijk even tot u zelf met een drankje en omringd door allerlei planten.

Wilt u nog een mooie wandeling maken op het terrein? De woodland walk leidt u over het grote terrein met u???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????itzicht op de rivier de Aln en het spectaculaire Alnwick Castle. Klik op Alnwick Garden om te zien wat er allemaal te bewonderen is.

Wilt u ook Alnwick Castle bewonderen, dan kunt u het beste een combi kaartje kopen. Duur (ong. 20.00 p.p.), maar het gecombineerde bezoek, houdt u wel de hele dag van de straat.

Alnwick Castle ligt??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? prachtig aan zee en vanwege de locatie zijn er dan ook ontzettend veel films en tv programma’s opgenomen. De bekendste films zijn waarschijnlijk die met Harry Potter, want sindsdien is het bezoekersaantal met grote stappen toegenomen.

Er is prachtige kunst te bewonderen: schilderijen van Alnwick met Harry PotterVan Dijck en Canaletto om er een paar te noemen, schitterende kasten, de kunstcollectie van Elizabeth, 1st Duchess of Northumberland (1716-1776). Kinderen zullen zeker naar beneden willen, want daar wachten  hartverscheurende en vreselijke ervaringen in The Lost Cellars.

Klik op Alnwick Castle voor alle informatie.

Als u terug komt van een reis door Schotland en vanuit Newcastle terug vaart naar IJmuiden, is een dagje Alnwick een schitterende afsluiting van uw vakantie.

Klik op Schotland  om te zien welke reizen u allemaal kunt maken. Liever met een groepsreis mee? Klik dan op bus/vliegreizen.

Advertenties

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid en groepsreizen voor kleine groepen, die ik dan zelf begeleid. De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrond verhalen, Bijzondere plekken, Reizen Schotland, Tips en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.