Hoera! TravellingWELL.nl ook op de officiële VisitScotland site!

vs-logo-gaelicOp de vakantiebeurs in Utrecht had ik een afspraak met Assistant Marketing Manager Trade and Partnerships Northern Europe Astrid Breuing om te bespreken wat TravellingWELL.nl doet om een vakantie naar Schotland te promoten.

Bezoekers van www.travellingwell.nl weten natuurlijk dat er heel Vakantiebeurs 2013 Caledonian Classic Carsveel reizen op het Schotse programma staan voor reizigers met eigen vervoer. Alle streken kunnen verkend worden in korte tripjes maar ook reizen van 17 dagen of op maat reizen, die zo lang kunnen worden als de klant wil. Wij maken er gewoon een prachtig programma bij.

De vuurtoren vanuit GairlochVorig jaar stond er ook één 9 daagse  reis met reisleiding voor max. 14 deelnemers op het programma. We reden in ons comfortabele rabbie’s Mercedes bus naar plekken waar de touringcars of angstige automobilisten niet komen. Een prachtige ervaring!  Dit jaar organiseren we deze  reis naar de Highlands van Schotland nogmaals en wel op 6 mei.
Year of Natural Scotland 2013Omdat het dit jaar Year of Natural Scotland 2013 is, vonden we dat er dan ook een reis met die naam zou moeten komen om Schotland als natuurgebied nog meer te promoten en die is er gekomen en heeft een prachtig programma. Deze 7 daagse Year of Natural Scotland 2013 reis vertrekt op 2 september.

SWe gaan ook nu weer met min. 10 en max. 14 deelnemers op pad, om de reis optimaal te laten verlopen en volop te kunnen genieten.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat Astrid onder de indruk was van zoveel activiteiten van zo’n kleine reisorganisatie. Ook toen ik zei Gaelic Lane naambordje Aberdeendat het mijn eer te na zou zijn om als Groot-Brittannië specialist in reizen maar een paar mogelijkheden aan te bieden, bleef ze erg enthousiast.

Ze bood ons vervolgens een advertentie aan tussen allemaal grote (re) reisorganisaties op de officiële website van Visit Scotland bij Up helly 3Reisaanbiedingen Schotland bij het onderdeel rondreis. Geweldig!

Begint het nu toch door te dringen dat TravellingWELL.nl tot de specialisten voor reizen in Schotland behoort of ben ik aan het dagdromen?

Hoe het oGlencoe House Exterior 6ok zij: we hebben schitterende reizen samengesteld met accommodatie voor iedere portemonnee waar we heel trots op zijn.  Met al die verschillende mogelijkheden kan  iedereen genieten van dit prachtige vakantieland, dat veel meer bezoekers verdient dan het tot nu toe krijgt.

Een heel cKata bewerkthique en duur landhuis in Glencoe

Kamperen in een kata (tipi) op het terrein van een hostel

3*** Bed & Breakfast adressen en Guest Houses

4 **** Bed & Breakfast adressen en Lochedge gespiegeld in het waterGuest Houses
Vakantiewoningen bij particulieren of van The National Trust (for Scotland) in alle prijsklassen

Hele eenvoudige tot wat luxere hostels van de internationale Jeugdherberg organisatie

Beaton's Croft house deurLaat u zich ook verleiden door al dat moois? Neem een virtueel kijkje op Schotland en geniet ook al besluit u om niet naar bonnie bonnie Scotland te gaan. Kijk voor prachtige Travelling

FireShot Screen Capture #378 - 'Rondreis' - international_visitscotland_com_nl_boek-schotland_reisaanbiedingen_offers_rondreiswell.nl fotoseries op google+

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Reis nieuws, Reizen, Reizen Schotland, Tips, Vakantiebeurs 2013 en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.