De ervaringen van TravellingWELL.nl als standhouder vakantiebeurs Utrecht

Vakantiebeurs 2013 TinaWat een belevenis! Honderden mensen, uiteindelijk duizenden die langs je stand lopen en velen ervan die echt een kijkje nemen en een praatje maken over een evt. reis naar Engeland, Schotland of Ierland.

Ik was helemaal in mijn element, want wat is er nu leuker dan praten over de vele reizen in alle windstreken, die je zelf hebt samengesteld en dan ook nog in gebiLogo eden waar je zelf zo enthousiast over bent?

Na 6 dagen was het natuurlijk wel genoeg en waren luciferstokjes voor mijn ogen niet meer voldoende en moesten er bij wijze van spreken takken aan te pas komen, maar dat trekt vanzelf weer bij.

Nu heerlijk aan het werk om de vele aanvragen voor individuele reVakantiebeurs 2013 Caledonian Classic Carsizen te beantwoorden, dingen uit te zoeken, nieuwe routes te maken, nog meer accommodatie adressen te vinden en offertes te maken. Ik voel me een bevoorrecht mens!

Ook de groepsreizen naar Schotland, Engeland en Ierland waren zeer in trek en voor de groepsreis in de Caledonian Classic CarsCat trail druppelen de aanvragen nu ook binnen. Gaaf!

Straks moet ik mensen die  aan de groepsreizen willen deelnemen nog vertellen dat ze niet meer meekunnen!

Mijn voorzichtige conclusie is dat mijn naamsbekendheid door de Sculpture Park 13klein2 vakantiebeurzen toch behoorlijk toegenomen is en dat de gesprekken geholpen hebben om evt. klanten te laten zien dat de TravellingWELL.nl reizen meer dan de moeite waard zijn!

Bent u toevallig zelf bij mijn stand geweest en enthousiast geworden of hebt u al eens een TravellingWELL.nl reis gemaakt DSC01405die u goed bevallen is? Zeg het voort en geef het webadres en we zorgen er met zijn allen voor dat Groot-Brittannië een geliefde vakantiebestemming wordt.

Nieuwsgierig wat er allemaal in het aanbod zit? Kijk op individuele reizen Schotland  of individuele reizen Engeland of 2 puffinsvlieg/busreizen voor kleine groepen met individuele inschrijving.

Voor de vlieg/busreizen geldt: wacht niet te lang, want met 14 deelnemers zitten ze vol!

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Reis nieuws, Reizen Engeland, Reizen Schotland, Vakantiebeurs 2013 en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.