Op zoek naar King Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel in Zuid Engeland, Devon en Cornwall

De troon van King Arthur

Zullen wij degenen zijn die tussen 20 mei 2013 en 28 mei 2013 nu eindelijk eens de geheimen van King Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel zullen ontrafelen?

We bezoeken een flink aantal Arthur plekken, waar belangrijke gebeurtenissen in zijn leven zouden hebben plaatsgevonden, dus komen in ieder geval vast veel  te weten over zaken die ons tot nu toe onbekend waren.

Cadbury Castle

  • Winchester met de Medieval Hall waar de Ronde Tafel staat
  • Glastonbury waar King Arthur maar ook Queen Guinevere begraven zouden zijn en waar de Heilige Graal begraven zou liggen

Glastonbury Tor

  • Rozmary Pool, waarvan men zegt dat The Lady of the Lake het zwaard Excalibur aan King Arthur overhandigde
  • Het slagveld in Slaughterbridge waar Mordred King Arthur dodelijk verwondde
  • Tintagel Castle waar King Arthur geboren werd

De Ronde Tafel in Winchester

  • Cadbury Castle de plek waar Camelotgeweest moet zijn.

U snapt zeker wel dat we  het nodige speurwerk zullen moeten verrichten tijdens deze enerverende bezoeken aan zo veel magische plekken.

 

St. Nectan’s waterval en kapel

 

Gelukkig kunnen we ook ontspannen en alleen maar genieten van de prachtige tochten door Devon en Cornwall in onze 16 persoons Mercedes bus, die het mogelijk  maakt op plekken te komen die voor touringcars onmogelijk zijn.

 

Uitzicht vanaf Tintagel Castle

’s Avonds trekken we ons voor de broodnodige rust terug op onze kamers in de kleine  echt Engelse Inns of familiehotels, die soms maar max. 20 kamers hebben, maar eerst natuurlijk even genieten van een ‘pint of beer’ of een ‘dram of whisky’ in the locale pub.

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Klik dan op 9 daagse groepsreis King Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel, zodat u de zeer uitgebreide beschrijving van deze reis kunt lezen.

Het is een eenmalige reis en er kunnen max. 14 mensen mee, dus wilt u mee op ontdekkingsreis? Schrijf u dan meteen in, zodat de Heilige Graal u niet ontglipt!

Advertenties

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid en groepsreizen voor kleine groepen, die ik dan zelf begeleid. De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwe reizen in het aanbod, Reizen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s