Trouwen in Schotland of Engeland?

TravellingWELL.nl  regelt vanaf 15 augustus j.l. niet alleen meer ‘gewone’ reizen naar Schotland, Engeland of Ierland, maar heeft haar diensten uitgebreid met Trouwen in Schotland of Engeland en huwelijksreizen naar Groot-Brittannië.

In het huwelijk treden is niet niets en vraagt om een bijzondere plek waar je ‘ja ik wil” tegen elkaar zegt.  Wat te denken van een trouwplechtigheid in een ruïne of een kasteel/landhuis, een plekje tussen de bergen, een heel klein kapelletje, een vuurtoren, een hutje op de hei of aan het strand, op een eilandje in een meer en zo zou ik nog uren door kunnen gaan.

Er zijn natuurlijk allerlei regels en voorwaarden waar aan voldaan  moet worden, maar wij weten welke voorwaarden dat zijn en hoe het allemaal aangevraagd moet worden, dus  kunnen jullie  heel goed helpen, zodat alles 100% geregeld is op de belangrijke dag.

Misschien wil je het alleen met zijn tweetjes vieren of  juist met een groot aantal vrienden en familieleden: het kan allemaal geregeld worden. Eén van de vele mogelijkheden is  bijv. een huwelijksvoltrekking in een schitterend landhuis, waarna een stoomboot voor de deur ligt waarop dan genoten kan worden van het diner en receptie tijdens een boottochtop het meer. Hoe romantisch wil je het hebben?

Wij kunnen ook voor het bruidsboeket, de bruidstaart, de fotograaf, de receptie, Classic Cars zorgen en voor iedere andere wens geldt: vraag het en wij kijken of het kan.

Als a.s. bruidspaar moet je  minimaal 7 dagen in Engeland  of Schotland ‘wonen’  (verblijven bedoelen ze daarmee) nadat  je de huwelijksdatum officieel hebt aangevraagd en dat is dan een prachtige gelegenheid om het gebied waar jullie gaan trouwen te verkennen.

Nog niet genoeg? Dan stellen we toch ook nog een huwelijksreis samen naar een ander deel van het land? Misschien willen jullie wel van het ene naar het andere eiland hoppen of genieten van het prachtige mystieke Iona of juist de bloemetjes nog eens buiten zetten in een hele drukke stad als Edinburgh of Glasgow met veel  bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden? En een wens doen is natuurlijk ook wel heel toepasselijk!

Eén ding is zeker: het wordt een gebeurtenis die in het geheugen gegrift zal staan.

Kijk op Trouwen in Schotland en Trouwen in Engeland.

Tip:
Behoor je zelf niet tot de trouwlustige groep, maar je kent wel mensen, die het van plan zijn en dit misschien wel een goed idee zouden vinden: vertel hen wat TravellingWELL.nl voor hen kan betekenen. Maken zij gebruik van deze mogelijkheid in 2012 of 2013 dan ontvang jij een passend ‘huwelijkscadeautje”

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwe reizen in het aanbod en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.