Nieuwe reis voor individuele reizigers:The bonny banks of Loch Lomond!

AfbeeldingAl zoekende naar een mooie B&B voor 1 nacht als we onderweg zijn naar de Visit Scotland Expo eind april,kwam ik na enkele pogingen terecht op de website van Balmillig B&B in Helensburg net ten noorden van Glasgow: een plaatje!

De eigenaars zijn hele enthousiaste vertegenwoordigers van hun gebied en gediplomeerde gidsen en hun kennis maar vooral de manier waarop ze alles beschreven, sprak me enorm aan.

Meteen contact opgenomen, gemaild, gebeld en ja, ze voelden Afbeeldingwel iets voor een samenwerking met TravellingWELL.nl. We waren voor die ene nacht welkom en zouden dan alles gaan bespreken.

Mensen die mij kennen begrijpen dat ik daar helemaal niet op wilde wachten, dus een mooi stuk op mijn site over de B&B en de flat, die ze verhuren, was gauw gemaakt.

Dat voelde echter nog niet helemaal goed: er moest gewoon een prachtige reis met een afwisselend programma omheen gemaakt worden!

AfbeeldingEr volgden dagen van zoeken, putten uit mijn eigen bronnen, tips die op de Balmillig site stonden en uiteindelijk werd er een mooi afwisselend programma tevoorschijn getoverd .

Foto’s erbij, die een goed beeld van het prachtige gebied geven en op mijn site bij Schotland gezet: een heerlijk gevoel.

Nu kan iedereen die dat wil, zonder  veel voorbereidingen, ook genieten van een verblijf in deze kleine B&B (slechts 2 kamers) bij deze vriendelijke Schotten en van daar uit wandelen, tochtjes met de trein of Afbeeldingboot maken en met de bijgeleverde Scottish Heritage Passen naar hartenlust musea, kastelen en kerkjes bezoeken en last but not least gewoon lekker ontspannen tijdens dit 10 daagse reisje The bonnie banks of Loch Lomond!

En wordt de natuur even te veel dan is Glasgow heel dichtbij en kan er met de Mackintosh Ticket een aantal van zijn meesterwerken bekeken worden en zelfs Edinburgh ligt maar op 1.5 uur rijden, dus eigenlijk kun je tijdens deze vakantie van twee walletjes eten: volop genieten van de pure natuur, maar ook van de hectiek in de steden, het kan niet beter! .

Klik hier voor het programma.

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwe reizen in het aanbod en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.