8 maart 2012

Lezing over Ierland
Er zijn  nog heel veel mensen, die niet weten hoe mooi Ierland is en hoe gastvrij de Ieren zijn en dat is jammer!

TravellingWELL.nl en The Shamrock , beide gevestigd in Almelo, behoren tot de gelukkigen die dat wel weten en hebben daarom besloten om een groter publiek kennis te laten maken met al het moois en lekkers dat “Het groene eiland” te bieden heeft.

De eerste activiteit (en er zullen nog vele andere volgen) die we gezamenlijk organiseren is al over een paar weken: op woensdag 4 april organiseren we een avond in de bovenzaal van The Shamrock, waar u kunt genieten van een lezing van TravellingWELL.nl. Aanvang 20.00.
Wat krijgt u te zien en te horen?

Ierland zal helemaal tot leven komen als u de mooie beelden op groot scherm ziet, terwijl Tina Somberg-Buiks er over vertelt.

In de pauze draaien we Ierse muziek en kunt u desgewenst een drankje halen aan de bar beneden.

Na de pauze gaan we verder met beelden van en een toelichting op de 8 daagse reis door het “wilde” Ierland voor een kleine groep deelnemers (min. 15 en max.25) die op 16 juli vertrekt.

Na afloop kan er meteen ingeschreven worden op de reis, zodat u er zeker van bent dat u ook echt mee kunt en niet achter het net vist.

Vóór 4 april al meer weten over de reis? Klik op 8 dagen ‘wild’ Ierland en u ziet het uitgebreide programma.

Over Tina Somberg-Buiks

Enthousiaste Groot-Brittannië reiziger en vooral Schotland fan en ervaren reisleidster. Samensteller van reizen voor individuele reizigers op eigen gelegenheid . De passie voor dit land is ontstaan tijdens de reizen door de prachtige landschappen, de ontmoetingen met de vrij excentrieke bewoners, de bezoeken aan de talloze musea en bezienswaardigheden en de studie Engels MO-A, MO-B en uiteindelijk de doctoraal studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Dit bericht werd geplaatst in Lezingen, Reizen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.